jump to search

Όροι χρήσης

Εισαγωγή

Ο παρών δικτυακός τόπος βρίσκεται υπό τη διαχείριση της British American Tobacco Hellas S.A.. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης (καλούμενοι εφεξής «όροι χρήσης»). Η πρόσβαση σε αυτόν τον δικτυακό τόπο συνεπάγεται αποδοχή εκ μέρους σας ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους. Σε περίπτωση που δεν αποδέχεστε ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους χρήσης, μην επισκέπτεστε ή προβάλλετε αυτόν τον δικτυακό τόπο.

Για να διευκολύνουμε την ανάγνωση αυτών των όρων χρήσης, χρησιμοποιούμε κάποιους ορισμούς. Οι όροι «BAT», «εμείς», «εμάς» και «δικοί μας» αναφέρονται στην British American Tobacco Hellas S.A..

Οι όροι «British American Tobacco», «ο Όμιλος» και «ο όμιλος British American Tobacco» αναφέρονται στην British American Tobacco p.l.c. και στον όμιλο των εταιρειών που αποτελούν τις άμεσες και έμμεσες θυγατρικές εταιρείες της παγκοσμίως, περιλαμβανομένης της British American Tobacco Hellas S.A..

Οι παρόντες όροι χρήσης περιλαμβάνουν έξι ενότητες, συμπεριλαμβανομένης της παρούσας εισαγωγής. Στις ενότητες που ακολουθούν περιγράφεται η πολιτική απορρήτου, η πολιτική μας σχετικά με cookies, πληροφορίες σχετικά με τους εξωτερικούς συνδέσμους που εμφανίζονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο, γενικές διατάξεις και πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία. Η πρόσβαση στους παρόντες όρους χρήσης είναι δυνατή από κάθε σελίδα αυτού του δικτυακού τόπου.

Για τυχόν ερωτήματα ή παράπονα σχετικά με αυτόν τον δικτυακό τόπο, χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας ή απευθυνθείτε στο Νομικό Τμήμα της British American Tobacco Hellas S.A., [διεύθυνση].

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας. Δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε το απόρρητο των επισκεπτών του ιστοτόπου μας. Διαβάστε προσεκτικά αυτό το έγγραφο καθώς ορίζει την πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων, η οποία σας ενημερώνει σχετικά με το πως διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν σας παρέχουμε σχετικές ειδοποιήσεις με τα νέα της εταιρείας μας ή όταν χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ως μέρος της έρευνας που διεξάγουμε για στατιστικούς σκοπούς. Αυτή η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα επισκεπτών σε αυτόν τον ιστότοπο.

 • Για τους σκοπούς της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας των δεδομένων (που συμπεριλαμβάνονται αλλά δεν περιορίζονται του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 για την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (GDPR), η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τα προσωπικά σας δεδομένα είναι η British American Tobacco plc που εδρεύει στο Λονδίνο, Globe House, 4 Temple Place, WC2R 2PG, Ηνωμένο Βασίλειο ("BAT" ή "εμάς").
 • Η δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων ενδέχεται να τροποποιηθεί στο μέλλον. Επισκεφθείτε αυτήν τη σελίδα αν θέλετε να ενημερωθείτε, καθώς θα δημοσιεύουμε εδώ τυχόν αλλαγές.
 • Εάν είστε δυσαρεστημένοι με οποιονδήποτε όρο της Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ενδέχεται να έχετε νόμιμες αξιώσεις, οι οποίες περιγράφονται παρακάτω, όπου χρειάζεται.

1) Πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς

Ανάλογα με τις περιστάσεις και τους ισχύοντες τοπικούς νόμους και απαιτήσεις, ενδέχεται να συλλέξουμε κάποιες ή όλες τις πληροφορίες που αναφέρονται παρακάτω προκειμένου να βοηθηθούμε:

 • Όνομα
 • Στοιχεία επικοινωνίας
 • Χώρα κατοικίας
 • Ιστορικό, δηλαδή ειδικότητα / επάγγελμα και
 • Επιπλέον πληροφορίες που επιλέγετε να μας πείτε.

Η παραπάνω λίστα περιγράφει λεπτομερώς τους τρόπους με τους οποίους συλλέγουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η λίστα είναι ενδεικτική.

 • Μερικά από τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς είναι απαραίτητα για να μας επιτρέψουν να εκπληρώσουμε τα καθήκοντά μας προς εσάς ή προς άλλους. Για παράδειγμα, όταν εγγραφείτε προκειμένου να λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πρέπει να καταχωρίσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα και τη χώρα σας για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας. Άλλα στοιχεία μπορεί απλά να χρειαστούν για να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της σχέσης μας.
 • Ανάλογα με τον τύπο των εν λόγω προσωπικών δεδομένων και τους λόγους για τους οποίους ενδέχεται να τα επεξεργαζόμαστε, σε περίπτωση που αρνηθείτε να μας παράσχετε τέτοια δεδομένα, ενδέχεται να μην μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας.
 • Για λεπτομέρειες σχετικά με τη νομική βάση στην οποία στηριζόμαστε για να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ανατρέξτε στην παρακάτω ενότητα με τίτλο "Νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας".
2) Πως συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρεις βασικούς τρόπους:

 1. Προσωπικά δεδομένα που μας δίνετε.
 2. Προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε από άλλες πηγές.
 3. Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα.

Προσωπικά δεδομένα που μας δίνετε:
Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε τις πληροφορίες σας μαζί μας. Αυτοί περιλαμβάνουν:

 • Σε περίπτωση που τα καταχωρίζετε στον ιστότοπό μας (για παράδειγμα ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου).
 • Σε περίπτωση που επικοινωνείτε μαζί μας πρώτοι, συνήθως μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης και / ή
 • Σε περίπτωση που επικοινωνούμε μαζί σας, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε από άλλες πηγές
Είναι δυνατό να ζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες για εσάς και από άλλες πηγές, και γενικότερα, από τρίτους.

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε αυτόματα
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, συλλέγουμε τεχνικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης πρωτοκόλλου Internet (IP) που χρησιμοποιείται για τη σύνδεση του υπολογιστή σας στο Internet, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, τη ρύθμιση της ζώνης ώρας, τους τύπους σύνδεσης του προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα και την πλατφόρμα. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες για στατιστικές αναφορές και δεν τις συνδέουμε με κανένα όνομα.

Η British American Tobacco p.l.c. δεν θα συλλέξει σκόπιμα οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου, οι οποίοι είναι κάτω των δεκαοκτώ ετών. Εάν η British American Tobacco p.l.c. λάβει γνώση ότι ένα παιδί έχει παράσχει οποιαδήποτε πληροφορία, αυτή η πληροφορία θα διαγραφεί αμέσως από τα αρχεία της British American Tobacco p.l.c.

3) Γιατί συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;


Συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και αποκαλύπτουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για διάφορους λόγους, όπως:

 • να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήματα και να επικοινωνήσουμε μαζί σας αν μας το ζητήσετε
 • για να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία σας (και να τα ενημερώνουμε όταν είναι απαραίτητο) στη βάση δεδομένων μας, ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με ειδοποιήσεις ειδήσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση που μας ζητήσατε να απαντήσουμε
 • ως μέρος της έρευνας που διεξάγουμε για στατιστικούς σκοπούς
 • για να διαχειριζόμαστε τον ιστότοπό μας για εσωτερικές λειτουργίες, όπως αντιμετώπιση προβλημάτων, ανάλυση δεδομένων, δοκιμές, έρευνα, στατιστικά στοιχεία και σκοπούς έρευνας
 • για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματική λειτουργία του λογισμικού και των υπηρεσιών
 • πληροφορικής που διαχειριζόμαστε (συμπεριλαμβανομένης της ανάκαμψης από καταστροφές)
 • για άλλους λόγους με τη συγκατάθεσή σας.
4) Με ποιον μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας;

Θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα κυρίως για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε τα πιο συναφή και πρόσφατα νέα, περιεχόμενο και γεγονότα ή για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να απαντήσουμε σε οποιοδήποτε ερώτημα γρήγορα και αποτελεσματικά. Εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά, ενδέχεται να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με οποιαδήποτε από τις ακόλουθες ομάδες:

 • Οποιεσδήποτε από τις εταιρείες που ανήκουν στον Όμιλο της BAT, όπου αυτό είναι απαραίτητο, και σύμφωνα με τους νόμους περί μεταφοράς δεδομένων.
 • Φορολογικές, ελεγκτικές ή άλλες αρχές, όταν πιστεύουμε ότι ο νόμος ή άλλος κανονισμός απαιτεί από εμάς να μοιραστούμε αυτά τα δεδομένα (για παράδειγμα, λόγω αίτησης φορολογικής αρχής ή σε σχέση με οποιαδήποτε αναμενόμενη δικαστική διαφορά) ή για να βοηθήσουμε στην αποτροπή απάτης ή την επιβολή ή την προστασία των δικαιωμάτων και των περιουσιακών στοιχείων της British American Tobacco ή των θυγατρικών της  ή να προστατεύσουμε την προσωπική ασφάλεια των υπαλλήλων της British American Tobacco, τρίτων ή των πολιτών.
 • Τρίτους Πάροχους υπηρεσιών που εκτελούν καθήκοντα εκ μέρους μας (συμπεριλαμβανομένων εξωτερικών συμβούλων, παροχών υπηρεσιών επενδυτικών συμβουλών και επαγγελματικών συμβούλων όπως δικηγόροι, ελεγκτές και λογιστές, τεχνικές υπηρεσίες υποστήριξης και συμβούλους πληροφορικής που εκτελούν δοκιμές και εργασίες ανάπτυξης των συστημάτων τεχνολογίας των επιχειρήσεων).
 • Πάροχους υπηρεσιών πληροφορικής τρίτων μερών, όπου υπάρχουν κατάλληλες συμφωνίες επεξεργασίας δεδομένων (ή παρόμοιες ασφαλιστικές δικλείδες).
 • Αν μια εταιρεία της ΒΑΤ συγχωνεύεται ή αποκτάται από μια άλλη επιχείρηση ή εταιρεία στο μέλλον, ενδέχεται να μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τους νέους ιδιοκτήτες της επιχείρησης ή της εταιρείας (και να σας ενημερώσουμε σχετικά) και
 • Μπορεί να προκύψουν περιστάσεις όπου, για στρατηγικούς ή άλλους επιχειρηματικούς λόγους, η British American Tobacco αποφασίζει να πωλήσει, να αγοράσει, να συγχωνεύσει ή να αναδιοργανώσει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τις επιχειρήσεις σε ορισμένες χώρες. Μια τέτοια συναλλαγή μπορεί να συνεπάγεται την αποκάλυψη των προσωπικών σας πληροφοριών σε μελλοντικούς ή πραγματικούς αγοραστές ή την λήψη τους από πωλητές. Αποτελεί πρακτική της British American Tobacco να αναζητήσει κατάλληλη προστασία για προσωπικές πληροφορίες σε αυτούς τους τύπους συναλλαγών.

Δεν μοιράζουμε, νοικιάζουμε ή ανταλλάσσουμε τις πληροφορίες σας με τρίτους για λόγους μάρκετινγκ ή προώθησης.

5) Πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Δεν θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο από ό, τι είναι απαραίτητο για τους σκοπούς για τους οποίους τα συλλέγουμε, εκτός αν πιστεύουμε ότι ο νόμος ή άλλος κανονισμός απαιτεί τη διατήρησή τους (για παράδειγμα, λόγω σχετικής απαίτησης από κάποια φορολογική αρχή ή σε σχέση με κάθε αναμενόμενη δικαστική διαφορά).

Όταν δεν είναι πλέον απαραίτητο να διατηρούμε τα δεδομένα σας, θα διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς από τα συστήματά μας.

6) Πώς διατηρούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες ασφαλείς;

Μας ενδιαφέρει η προστασία των πληροφοριών σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θεσπίσαμε κατάλληλα μέτρα που αποσκοπούν στην αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης και κατάχρησης της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Δεσμευόμαστε να λάβουμε όλα τα εύλογα και κατάλληλα μέτρα για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών που διατηρούμε από κακή χρήση, απώλεια ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Το κάνουμε αυτό με τη θέσπιση μιας σειράς κατάλληλων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένων των μέτρων κρυπτογράφησης και των σχεδίων αποκατάστασης καταστροφών.

Δυστυχώς, υπάρχει πάντοτε ο κίνδυνος για την αποστολή πληροφοριών μέσω οποιουδήποτε καναλιού μέσω του διαδικτύου. Στέλνετε πληροφορίες μέσω του διαδικτύου εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη. Παρόλο που θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προστατέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται μέσω του διαδικτύου και δεν εγγυόμαστε την ασφάλεια οποιωνδήποτε πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών δεδομένων, τα οποία μας διαβιβάζετε μέσω διαδικτύου.

Εάν υποψιάζεστε τυχόν κατάχρηση ή απώλεια ή μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία, ενημερώστε μας αμέσως. Για να εκφράσετε την ανησυχία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την ενότητα «Επικοινωνήστε μαζί μας» της ιστοσελίδας, σε πρώτη φάση, και εμείς θα διερευνήσουμε το θέμα και θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν για τα επόμενα βήματα.

7) Τα δικαιώματά σας

Έχετε διάφορα δικαιώματα σε σχέση με τα δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Τα παραθέτουμε παρακάτω:

Δικαίωμα αντίκρουσης

Αυτό το δικαίωμα σάς δίνει τη δυνατότητα να διατυπώσετε αντιρρήσεις σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων όταν αυτή γίνεται για έναν από τους παρακάτω λόγους:

 • επειδή είναι προς το συμφέρον των νόμιμων συμφερόντων μας (για περισσότερες πληροφορίες, βλ. Ενότητα 10 παρακάτω)
 • για να μπορέσουμε να εκτελέσουμε καθήκον δημοσίου συμφέροντος ή να ασκήσουμε δημόσια εξουσία ή
 • για επιστημονικούς, ιστορικούς, ερευνητικούς ή στατιστικούς σκοπούς.
Δικαίωμα απόσυρσης συγκατάθεσης

Σε περίπτωση που έχουμε λάβει τη συγκατάθεσή σας να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για ορισμένες δραστηριότητες, μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή και θα πάψουμε να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για το σκοπό αυτό, εκτός εάν θεωρήσουμε ότι υπάρχει εναλλακτική νομική βάση για να δικαιολογηθεί η συνεχιζόμενη επεξεργασία των δεδομένων σας για το σκοπό αυτό, οπότε θα σας ενημερώσουμε για αυτή την προϋπόθεση.

Αιτήσεις πρόσβασης του υποκειμένου των δικαιωμάτων

Μπορείτε να μας ζητήσετε ανά πάσα στιγμή αντίγραφο των πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς και να μας ζητήσετε να τροποποιήσουμε, να ενημερώσουμε ή να διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες. Αν σας παρέχουμε πρόσβαση στις πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς, δεν θα σας χρεώσουμε για αυτό, εκτός εάν προβλέπεται από το νόμο. Εάν ζητήσετε περαιτέρω αντίγραφα αυτών των πληροφοριών από εμάς, ενδέχεται να σας χρεώσουμε ένα λογικό κόστος διαχείρισης. Όπου μας επιτρέπεται νομικά να το πράξουμε, ενδέχεται να απορρίψουμε το αίτημά σας. Αν απορρίψουμε το αίτημά σας, θα σας ενημερώσουμε για τους λόγους.

Δικαίωμα διαγραφής

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να "διαγράψουμε" τα προσωπικά σας δεδομένα σε ορισμένες περιπτώσεις. Υπό κανονικές συνθήκες, αυτό το δικαίωμα υπάρχει όταν:

 • Τα δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα.
 • Αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας και δεν υπάρχει άλλος βάσιμος λόγος για να συνεχίσουμε.
 • Τα δεδομένα έχουν υποστεί επεξεργασία παράνομα.
 • Είναι απαραίτητο να διαγραφούν τα δεδομένα προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις υποχρεώσεις μας βάσει του νόμου ή
 • Αντιτεθείτε στην επεξεργασία και δεν είμαστε σε θέση να αποδείξουμε επιτακτικούς νόμιμους λόγους για τη συνέχιση της επεξεργασίας μας.

Θα μπορούσαμε να αρνηθούμε να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας για διαγραφή μόνο σε περιορισμένες περιπτώσεις εξηγώντας σας πάντα το λόγο.

Όταν συμμορφωνόμαστε με ένα έγκυρο αίτημα για τη διαγραφή δεδομένων, θα λάβουμε όλα τα εύλογα εφικτά βήματα για τη διαγραφή των σχετικών δεδομένων.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε ορισμένες περιπτώσεις, για παράδειγμα αν αμφισβητήσετε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς ή να έχετε αντιρρήσεις στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τα νόμιμα συμφέροντά μας. Εάν έχουμε μοιραστεί τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους, θα τους ενημερώσουμε για την περιορισμένη επεξεργασία, εκτός αν αυτό είναι αδύνατο ή συνεπάγεται δυσανάλογη προσπάθεια. Βέβαια, θα σας ειδοποιήσουμε πριν από την άρση τυχόν περιορισμών στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Δικαίωμα διόρθωσης

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν ανακριβή ή ελλιπή προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Εάν έχουμε μοιραστεί αυτά τα προσωπικά δεδομένα με τρίτους, θα τους ενημερώσουμε για τη διόρθωση, εκτός αν αυτό είναι αδύνατο ή συνεπάγεται δυσανάλογη προσπάθεια. Μπορείτε, επίσης, να ζητήσετε λεπτομέρειες για τα τρίτα μέρη στα οποία έχουμε αποκαλύψει τα ανακριβή ή ελλιπή προσωπικά δεδομένα. Όπου πιστεύουμε ότι είναι λογικό να μην συμμορφωνόμαστε με το αίτημά σας, θα σας εξηγήσουμε τους λόγους της απόφασης.

Δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων

Εάν το επιθυμείτε, έχετε το δικαίωμα να μεταφέρετε τα προσωπικά σας δεδομένα μεταξύ πάροχων υπηρεσιών. Στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει ότι είστε σε θέση να μεταφέρετε τα στοιχεία που διατηρούμε για εσάς σε άλλο τρίτο μέρος. Για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό, θα σας παρέχουμε τα δεδομένα σας σε μια ευρέως χρησιμοποιούμενη μορφή λογισμικού, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τα δεδομένα. Εναλλακτικά, μπορούμε να μεταφέρουμε απευθείας τα δεδομένα για εσάς.

Δικαίωμα διαμαρτυρίας

Έχετε επίσης το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία στην τοπική εποπτική αρχή που είναι η Ελληνική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΑΠΔΠΧ) στην Αθήνα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους με τους παρακάτω τρόπους:

 • Ταχυδρομική διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, 115 23 Αθήνα, Ελλάδα
 • Τηλεφωνικό Κέντρο: + 30-210 6475600
 • Φαξ: + 30-210 6475628
 • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα δικαιώματα ή να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (όταν η συναίνεση αποτελεί τη νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων), επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να διατηρήσουμε ένα αρχείο των στοιχείων επικοινωνίας σας για να μας βοηθήσετε να επιλύσουμε τυχόν ζητήματα που θέτετε.

8) Ποιος είναι υπεύθυνος για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων;

Η British American Tobacco p.l.c είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε παρατηρήσεις ή υποδείξεις σχετικά με αυτήν την ειδοποίηση περί απορρήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ιδιωτικότητα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

9) Πώς αποθηκεύουμε και μεταφέρουμε τα δεδομένα σας διεθνώς;

Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου στις ομάδες που περιγράφονται στο τμήμα 4 παραπάνω.

Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται και μεταφέρονται κατά τρόπο ασφαλή. Ως εκ τούτου, θα μεταφέρουμε δεδομένα εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) (δηλαδή των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης μαζί με τη Νορβηγία, την Ισλανδία και το Λιχτενστάιν), εφόσον συμμορφώνονται με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων και τα μέσα μεταφοράς παρέχουν επαρκείς εγγυήσεις όσον αφορά στα δεδομένα σας, για παράδειγμα:

 • Μέσω συμφωνίας μεταξύ των εταιρειών του Ομίλου της ΒΑΤ, ενσωματώνοντας τις τρέχουσες τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες που έχει εγκρίνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από διαχειριστές στον ΕΟΧ σε διαχειριστές και επεξεργαστές δεδομένων σε δικαιοδοσίες χωρίς επαρκείς νόμους για την προστασία των δεδομένων.
 • Μέσω συμφωνίας μεταφοράς δεδομένων με τρίτο μέρος, ενσωματώνοντας τις τρέχουσες τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες που θέσπισε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από διαχειριστές στον ΕΟΧ σε διαχειριστές και επεξεργαστές δεδομένων σε δικαιοδοσίες χωρίς επαρκείς νόμους για την προστασία των δεδομένων  ή
 • Μεταφέροντας τα δεδομένα σας σε μια εταιρεία που έχει εγγραφεί στo ΕΕ-ΗΠΑ Πλαίσιο ιδιωτικού απορρήτου για τη διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από οντότητες της ΕΕ σε οντότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ή οποιαδήποτε ισοδύναμη συμφωνία σε σχέση με άλλες δικαιοδοσίες ή
 • Μεταφέροντας τα δεδομένα σας σε μια χώρα στην οποία έχει διαπιστωθεί η επάρκεια της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσον αφορά τα επίπεδα προστασίας των δεδομένων αυτής της χώρας μέσω της νομοθεσίας της ή
 • Όταν είναι απαραίτητο για τη σύναψη ή την εκτέλεση μιας σύμβασης μεταξύ ημών και τρίτου μέρους και η μεταφορά είναι προς το συμφέρον σας για τους σκοπούς αυτής της σύμβασης (για παράδειγμα, εάν πρέπει να μεταφέρουμε τα δεδομένα σας σε πάροχο που εδρεύει εκτός της ΕΟΧ) ή
 • Όπου έχετε συναινέσει στη μεταφορά δεδομένων.

Σε περίπτωση που μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός του ΕΟΧ και όπου η εν λόγω χώρα ή έδαφος δεν διατηρεί επαρκή πρότυπα προστασίας δεδομένων, θα λάβουμε όλα τα εύλογα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

10) Νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας

Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε νομίμως να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Τους παραθέτουμε παρακάτω:

Όπου η χρήση των δεδομένων σας γίνεται για λόγους νόμιμων συμφερόντων μας

Έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, όταν είναι προς το συμφέρον μας να το πράξουμε, και αυτά τα συμφέροντα δεν αντισταθμίζονται από οποιαδήποτε πιθανή ζημία σε σας.

Πιστεύουμε ότι η χρήση των προσωπικών δεδομένων σας εμπίπτει σε ορισμένα από τα νόμιμα συμφέροντά μας, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων:

 • Να μας βοηθήσετε να κατανοήσουμε καλύτερα τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας και να τους προσφέρουμε πιο σχετικές πληροφορίες και υπηρεσίες.
 • Να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας μας.
 • Να μας βοηθήσετε να διατηρήσουμε τα συστήματά μας ασφαλή και να αποτρέψουμε την ανεπίτρεπτη πρόσβαση ή επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και

Δεν πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε από τις δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στην παρούσα ειδοποίηση περί απορρήτου θα σας προκαλέσει καθ 'οιονδήποτε τρόπο. Ωστόσο, έχετε το δικαίωμα να διατυπώσετε αντιρρήσεις σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε αυτή τη βάση. Έχουμε δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό στην ενότητα 7 παραπάνω.

Όπου μας δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας όπου έχετε συγκατατεθεί ειδικά. Για να είναι έγκυρη η συναίνεσή σας:

 • Πρέπει να παρέχεται ελεύθερα, χωρίς να σας θέτουμε υπό οποιαδήποτε πίεση.
 • Πρέπει να ξέρετε σε τι συμφωνείτε - γι' αυτό θα σας δώσουμε αρκετές πληροφορίες.
 • Πρέπει να σας ζητηθεί να συγκαταθέσετε μόνο σε ένα πράγμα τη φορά - αποφεύγουμε λοιπόν την συσσώρευση συγκαταθέσεων η οποία συνεπάγεται το να μην γνωρίζετε ακριβώς τι συμφωνείτε και
 • Πρέπει να ενεργήσετε θετικά και καταφατικά για να μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας - είναι πιθανό να δώσουμε ένα τετράγωνο για να το επιλέξετε έτσι ώστε αυτή η απαίτηση να πληρδείται με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο.

Όταν εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας, σας ζητάμε συγκεκριμένη συγκατάθεση για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας με ορισμένους τρόπους. Εάν απαιτήσουμε τη συγκατάθεσή σας για οτιδήποτε άλλο στο μέλλον, θα σας παράσχουμε επαρκείς πληροφορίες ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε αν επιθυμείτε ή όχι τη συγκατάθεσή σας.

Έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Έχουμε διατυπώσει λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό στην ενότητα 7 παραπάνω.

Όπου η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων είναι απαραίτητη για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας βάσει της σύμβασης μαζί σας

Έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν αυτό είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασής μας.

Για παράδειγμα, πρέπει να συλλέξουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, προκειμένου να σας παρέχουμε τυχόν ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ζητήσει.

Όπου η επεξεργασία είναι απαραίτητη για να εκπληρώσουμε τις νομικές μας υποχρεώσεις

Εκτός από τις υποχρεώσεις μας σε κάθε σύμβαση, έχουμε και άλλες νομικές υποχρεώσεις με τις οποίες πρέπει να συμμορφωνόμαστε και μας επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν τα χρειαζόμαστε για να συμμορφωθούμε με αυτές τις άλλες νομικές υποχρεώσεις.

Πολιτική cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία δεδομένων που αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας από έναν διακομιστή ιστού και αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο της συσκευής σας. Οι αναφορές σε αυτές τις συνθήκες χρήσης στα «cookies» περιλαμβάνουν επίσης άλλα μέσα για την αυτόματη πρόσβαση ή την αποθήκευση πληροφοριών στη συσκευή σας.

Όταν αποκτήσατε πρόσβαση στον ιστότοπο, υποβλήθηκε ένα μήνυμα που σας ενημέρωσε για τη χρήση των cookies σε αυτόν τον ιστότοπο. Έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε ένα cookie για να σας παρουσιάσουμε αυτή την ειδοποίηση. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, στη συσκευή σας θα τοποθετηθούν και άλλα cookies όπως περιγράφεται στον παρακάτω πίνακα. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου μετά την υποβολή αυτής της ειδοποίησης σε εσάς, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική cookie.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε web beacons, τα οποία είναι διαφανή αρχεία εικόνας σε ιστοσελίδες και χρησιμοποιούνται για να παρακολουθήσουν το ταξίδι σας γύρω από τις ιστοσελίδες του British American Tobacco Group.

Διαφορετικά, δεν χρησιμοποιούμε τα cookies σε αυτόν τον ιστότοπο. Ωστόσο, ορισμένα από τα εργαλεία και το περιεχόμενο των ενοτήτων "Μέσα μαζικής ενημέρωσης" και "Επενδυτές" του ιστότοπού μας παρέχονται από (και σε ορισμένες περιπτώσεις επίσης φιλοξενούνται από) παρόχους περιεχομένου τρίτων μερών. Όταν αποκτάτε πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο, αυτοί οι τρίτοι πάροχοι μπορούν να ορίσουν cookies στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας.

Επιτρέπουμε σε τρίτους να ορίσουν τα ακόλουθα cookies σε αυτόν τον ιστότοπο

Cookie / τεχνολογία Google Analytics
Σκοπός Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με το πώς εσείς και οι άλλοι επισκέπτες χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας, τον οποίο χρησιμοποιούμε για να τον βελτιώσουμε. Τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σε ανώνυμη μορφή, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των επισκεπτών στον ιστότοπο, στους οποίους έχουν έρθει οι επισκέπτες στον ιστότοπο και στις σελίδες που επισκέφτηκαν.
Πως να απενεργοποιήσετε/ ενεργοποιήσετε αυτό το cookie Για να εξαιρεθείτε από την παρακολούθησή σας από το Google Analytics σε όλους τους ιστότοπους, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:
Google Analytics Opt-out Browser Add-on 
Όνομα Λήξη
_ga Μόνιμο cookie: 2 χρόνια από την εγκατάσταση / ενημέρωση
_gat Μόνιμο cookie: 10 λεπτά από την εγκατάσταση / ενημέρωση
_utma Μόνιμο cookie: 2 χρόνια από την εγκατάσταση / ενημέρωση
_utmb Μόνιμο cookie: 30 λεπτά από το set / update
_utmc Μπισκότο περιόδου σύνδεσης: τέλος περιόδου σύνδεσης του προγράμματος περιήγησης χρηστών
_utmz Μόνιμο cookie: 6 μήνες από τη ρύθμιση / ενημέρωση
Cookie / τεχνολογία Αυτή η ιστoσελίδα
Σκοπός Αυτό το cookie χρησιμοποιείται για την αποθήκευση εάν ένας χρήστης έχει δει το μήνυμα ειδοποίησης cookie σε αυτόν τον ιστότοπο.
Πως να απενεργοποιήσετε/ ενεργοποιήσετε αυτό το cookie Απενεργοποιήστε τα cookies που προέρχονται από τον τομέα "www.bathellas.gr" στο πρόγραμμα περιήγησης.
Όνομα Λήξη
cookieMessage Μόνιμο cookie: 2 χρόνια από την εγκατάσταση / ενημέρωση

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου ορισμού του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο για την απόρριψη των cookies, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.allaboutcookies.org .

Google Analytics

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Google Analytics, μια υπηρεσία ανάλυσης ιστότοπων από την Google Inc. ("Google"). Το Google Analytics χρησιμοποιεί λεγόμενα "cookies", αρχεία κειμένου που είναι αποθηκευμένα σε υπολογιστές χρηστών και επιτρέπουν την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου από αυτούς. Οι πληροφορίες που παράγονται από το cookie σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου από τους χρήστες μεταφέρονται συνήθως σε ένα διακομιστή Google στις ΗΠΑ, όπου αποθηκεύονται. Η ανωνυμοποίηση ταυτότητας χρήστη (IP) ενεργοποιήθηκε σε αυτόν τον ιστότοπο, έτσι ώστε η διεύθυνση IP των χρηστών της Google να μειωθεί εκ των προτέρων για τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις η πλήρης διεύθυνση IP θα μεταφερθεί σε ένα διακομιστή Google στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα καταχωρηθεί εκεί. Εκ μέρους του χειριστή αυτού του ιστότοπου, η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αξιολογήσει τη χρήση του ιστότοπου από τους χρήστες, να συντάξει αναφορές στις δραστηριότητες του ιστότοπου και για άλλους σκοπούς που σχετίζονται με τη χρήση του ιστότοπου και για άλλους σκοπούς αναφορικά με τη χρήση του Διαδικτύου ως παροχή υπηρεσιών στον υπεύθυνο της ιστοσελίδας.

Η διεύθυνση IP που υποβάλλεται από το πρόγραμμα περιήγησής σας ως μέρος του Google Analytics δεν θα συγχωνευθεί με άλλα δεδομένα της Google. Οι πληροφορίες που συλλέγει η BAT μέσω του Google Analytics είναι: Αριθμός επισκεπτών, διευθύνσεις URL από τις οποίες προέρχονται οι επισκέπτες και αξιόπιστοι ιστότοποι.

Μπορείτε επίσης να αποτρέψετε τη συλλογή από τη Google των δεδομένων που παράγονται από αυτά τα cookies, θέτοντας στον υπολογιστή σας ένα αποκαλούμενο "cookie εξαίρεσης" - εδώ μπορείτε να μάθετε πώς να το εφαρμόσετε. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την πολιτική απορρήτου του Google Analytics εδώ .

Σύνδεσμοι προς εξωτερικούς δικτυακούς τόπους

Αυτός ο δικτυακός τόπος περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους, οι οποίοι υπόκεινται στους δικούς τους όρους χρήσης και πολιτική απορρήτου. Δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των εξωτερικών δικτυακών τόπων και σας συστήνουμε να λάβετε γνώση των όρων χρήσης αυτών των δικτυακών τόπων προτού υποβάλετε πληροφορίες για εσάς. Οι σύνδεσμοι αυτοί παρέχονται μόνο για τη δική σας διευκόλυνση. Δεν εκφράζεται ούτε υπονοείται καμία στήριξη προς τρίτα μέρη, προϊόντα ή υπηρεσίες και συνεπώς η British American Tobacco Hellas S.A. δεν αποδέχεται καμία ευθύνη ως προς την ακρίβεια του περιεχομένου ή άλλως πώς ως προς το περιεχόμενο και την ασφάλεια οποιασδήποτε δραστηριότητας διεξάγεται στους εν λόγω δικτυακούς τόπους. Αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι και δεν οφείλουμε αποζημίωση, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία, απώλεια ή δαπάνη που προκύπτει πράγματι ή κατ’ ισχυρισμόν από ή σε σχέση με τη χρήση ή την αποδοχή αυτού του περιεχομένου, αγαθών ή υπηρεσιών που διατίθενται στους εν λόγω συνδεδεμένους δικτυακούς τόπους. Η χρήση αυτών των δικτυακών τόπων γίνεται αποκλειστικά υπ’ ευθύνη σας.

Εάν επιλέξετε να προσπελάσετε εξωτερικούς δικτυακούς τόπους χρησιμοποιώντας συνδέσμους που παρέχονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο, οι εξωτερικοί αυτοί δικτυακοί τόποι ενδέχεται να τοποθετήσουν cookies. Η British American Tobacco δεν ελέγχει τη χρήση αυτών των cookies και πρέπει να συμβουλευθείτε τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης και την πολιτική απορρήτου του συγκεκριμένου δικτυακού τόπου του τρίτου μέρους για περαιτέρω πληροφορίες.

Γενικές διατάξεις

 1. Αυτός ο δικτυακός τόπος σάς παρέχεται δωρεάν και χωρίς καμία υπόσχεση ή εγγύηση, εκτός αν ρητώς αναφέρεται άλλως. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο προορίζονται για σκοπούς γενικής πληροφόρησης και μόνο. .
 2. Εκτός αν αναφέρεται ρητώς σε αυτόν τον δικτυακό τόπο, η British American Tobacco Hellas S.A. δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο ή τη χρήση οποιωνδήποτε ιστοσελίδων ή μηνυμάτων που αποστέλλονται ή λαμβάνονται από εσάς. .
 3. Όλα τα σήματα, λογότυπα και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που χρησιμοποιούνται ως μέρος αυτού του δικτυακού τόπου ανήκουν στην British American Tobacco Hellas S.A. ή/και στους παρέχοντες σε αυτήν άδεια χρήσης. Δεν αποκτάτε δικαιώματα επ’ αυτού του δικτυακού τόπου, εκτός από το περιορισμένο δικαίωμα χρήσης του, σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης. Δεν επιτρέπεται να προσφέρετε προς πώληση, να πωλήσετε ή να διανείμετε, με οποιονδήποτε τρόπο, μέρος αυτού του δικτυακού τόπου ή του περιεχομένου του. Εντούτοις, επιτρέπεται να εκτυπώσετε ή να μεταφορτώσετε πληροφορίες από αυτόν τον δικτυακό τόπο μόνο για προσωπική σας, μη εμπορική χρήση. Πέραν των προαναφερθέντων σε αυτούς τους όρους χρήσης, δεν μπορείτε να διαθέσετε κανένα μέρος αυτού του δικτυακού τόπου ως μέρος άλλου δικτυακού τόπου, είτε μέσω απόσπασης δεδομένων, σάρωσης και αποθήκευσης δεδομένων, πλαισίωσης υπερσυνδέσμων στο Διαδίκτυο ή άλλως, χωρίς την έγγραφη συναίνεση της British American Tobacco Hellas S.A.. .
 4. Απαγορεύεται η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου για παράνομους σκοπούς και ειδικότερα αποδέχεστε ότι δεν θα αποστείλετε, χρησιμοποιήσετε, αντιγράψετε, δημοσιεύσετε ή επιτρέψετε δημοσίευση, η οποία είναι δυσφημιστική, άσεμνη, υβριστική ή ασεβής ή παραβιάζει την ιδιωτική ζωή άλλου ατόμου. Αποδέχεστε ότι δεν θα αποστείλετε αυθαιρέτως οποιοδήποτε προωθητικό ή διαφημιστικό υλικό, ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή παρόμοιο υλικό ή οποιονδήποτε όγκο μηνυμάτων ο οποίος ενδεχομένως επηρεάσει τη λειτουργία αυτού του δικτυακού τόπου ή την χρήση του από άλλους επισκέπτες. .
 5. Η British American Tobacco Hellas S.A. διατηρεί το δικαίωμα ανά διαστήματα και άνευ προηγούμενης ειδοποίησης να βελτιώνει, τροποποιεί, μεταβάλλει, αναστέλλει ή διακόπτει οριστικώς μέρος ή το σύνολο αυτού του δικτυακού τόπου και να περιορίζει ή απαγορεύει την πρόσβαση σε αυτό. .
 6. Με την πρόσβασή σας στους παρόντες όρους χρήσης αποδέχεστε να αποζημιώνετε την British American Tobacco Hellas S.A. για κάθε δαπάνη, αξίωση, απώλεια ή ζημία (περιλαμβανομένων δικαστικών εξόδων) με την οποία ενδέχεται να επιβαρυνθεί ή η οποία ενδέχεται να επιδικαστεί σε βάρος της British American Tobacco Hellas S.A., ως αποτέλεσμα της κακής χρήσης από μέρους σας αυτού του δικτυακού τόπου ή της παραβίασης των παρόντων όρων χρήσης. .
 7. Σε περίπτωση που παραβιάσετε τους παρόντες όρους χρήσης, η British American Tobacco Hellas S.A. δύναται να αναστείλει ή να αποκλείσει την πρόσβασή σας σε αυτόν τον δικτυακό τόπο και να αρνηθεί να σας παρέχει περαιτέρω πρόσβαση σε αυτόν. .
 8. Η BRITISH AMERICAN TOBACCO HELLAS SA ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ «ΩΣ ΕΧΕΙ» ΚΑΙ «ΩΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ» ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΡΗΤΗ Ή ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΗ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ή ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ). ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑ Ή ΑΠΑΤΗ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΟΥΤΕ Η BRITISH AMERICAN TOBACCO HELLAS SA ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ BRITISH AMERICAN TOBACCO ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΕΣ Ή ΖΗΜΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ) Ή ΑΛΛΩΣ, ΕΙΤΕ ΑΜΕΣΕΣ ΕΙΤΕ ΕΜΜΕΣΕΣ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ), ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΕΣ, ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΕΣ Ή ΕΙΔΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΗ Ή ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ. Η ΠΑΥΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ο ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ. .
 9. Σε περίπτωση που μέρος των παρόντων όρων χρήσης κριθεί νομικά ανίσχυρο, δεν επηρεάζεται το κύρος των λοιπών όρων. .
 10. Οι παρόντες όροι χρήσης διέπουν τη σχέση μας με εσάς και αποτελούν το σύνολο της συμφωνίας μεταξύ μας. .
 11. Οι όροι χρήσης και το περιεχόμενο αυτού του δικτυακού τόπου διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και τα ελληνικά δικαστήρια διατηρούν αποκλειστική δικαιοδοσία επ’ αυτών. .

Πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία

Η British American Tobacco Hellas S.A. αποτελεί ανώνυμη εταιρεία που διέπεται από το ελληνικό δίκαιο.

Αγίου Θωμά 27, 151 24, Μαρούσι

Αριθμός Φορολογικού Μητρώου: EL094306535

Αριθμός Γενικού Εμπορικού Μητρώου: 912001000

+302108198500/

 Παρακαλούμε να αποστέλλετε ειδοποιήσεις νομικού περιεχομένου και λοιπή αλληλογραφία σε σχέση με αυτόν τον δικτυακό τόπο (περιλαμβανομένων ερωτημάτων και παραπόνων) στο Νομικό Τμήμα της British American Tobacco Hellas S.A. στην παραπάνω διεύθυνση.

Τελευταία ενημέρωση Μάιος 2018

max
large
medium
small
mobile