Σχετικά με την Εταιρεία

H British American Tobacco Hellas συνεισφέρει στην ελληνική οικονομία και κοινωνία από το 1999 ως μέλος του Ομίλου της British American Tobacco Plc

Σχετικά με την Εταιρεία

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο, με ποιον τρόπο η British American Tobacco Hellas δίνει αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία

Η British American Tobacco Hellas αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες εμπορίας προϊόντων καπνού στην Ελλάδα, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες στην ελληνική αγορά. Τα εμπορικά σήματα της εταιρείας περιλαμβάνουν μερικές από τις δημοφιλέστερες μάρκες τσιγάρων όπως τα Peter Stuyvesant, Prince, Pall Mall, Lucky Strike, Dunhill, Rothmans, Kent κ.α., καθώς και οι μάρκες καπνού για στριφτά τσιγάρα Craven, Pall Mall.

Η εταιρεία είναι μέλος της British American Tobacco Plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί πάνω από 100 χρόνια, απασχολεί πάνω από 50.000 ανθρώπους και διαχειρίζεται μια γκάμα με περισσότερα από 200 εμπορικά σήματα που διανέμονται σε περισσότερες από 200 αγορές.

Η British American Tobacco Hellas, που σήμερα διατηρεί γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δημιουργήθηκε το 1999 από τη συγχώνευση των εταιρειών British American Tobacco Hellas ΕΠΕ και Rothmans Εταιρία Διανομών ΑΕΕ. Το 2008, η British American Tobacco Hellas ένωσε τις δυνάμεις της με την Scandinavian Tobacco Hellas σε συνέχεια της διεθνούς εξαγοράς της εταιρείας καπνικών προϊόντων Skandinavisk Tobakskompagni.

Σημαντικό παράγοντα για το παρόν και το μέλλον της εταιρείας αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο έχει κατατάξει την British American Tobacco Hellas μεταξύ των εταιρειών με τα «Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα» (Best Workplaces) στην Ελλάδα για τέσσερα συνεχή χρόνια και μεταξύ των “Top Employer” Ελλάδας και Ευρώπης επί τρία συναπτά έτη. Ταυτόχρονα, η εταιρεία βραβεύτηκε τα τελευταία δύο χρόνια στα Sales Excellence Awards για τις καινοτόμες πρακτικές πωλήσεων καθώς και για την εκπαίδευση και ανάπτυξη των πωλητών της, ενώ παράλληλα τιμήθηκε με το Ecopolis Award 2015 για την περιβαλλοντική πολιτική της αλλά και τις τακτικές αειφόρου ανάπτυξης.

Η British American Tobacco Hellas τηρεί αδιάλειπτα τη δέσμευσή της να δίνει αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία, υποστηρίζοντας μέσω του ομίλου της British American Tobacco χιλιάδες οικογένειες Ελλήνων καπνοκαλλιεργητών και χιλιάδες εμπόρους λιανικής πώλησης και διανομής σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία διακρίνεται για τη σημαντικότατη θετική συμβολή της στην ελληνική οικονομία μέσω φόρων προς το ελληνικό κράτος, καθώς και για τη συνεισφορά της στο κοινωνικό σύνολο μέσω της διοργάνωσης ημερών κοινωνικής ευθύνης και δράσεων για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Η British American Tobacco Hellas διαχειρίζεται επίσης τις αγορές της Κύπρου, της Μάλτας και του Ισραήλ.

X
British American Tobacco Hellas: Σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία

Εμείς είμαστε η ΒΑΤ

Είμαστε ένας ηγετικός οργανισμός με ιστορία επιτυχιών στο παγκόσμιο στερέωμα. Η επιχείρηση μας όμως δεν αφορά μόνο αυτό που κάνουμε; αλλά κυρίως το πως το κάνουμε. Διάβασε το διαδικτυακό φυλάδιο και μάθε περισσότερα.

We are BAT
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ
max
large
medium
small
mobile