Οι Άνθρωποί μας

Υπέροχοι άνθρωποι, δημιουργικό περιβάλλον αλλά και επενδύσεις στη συνεχή εκπαίδευση και προσωπική ανάπτυξη αποτελούν τα κλειδιά της επιτυχίας μας

Στην British American Tobacco Hellas γνωρίζουμε ότι η διατήρηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και η διασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας βασίζεται στους ανθρώπους μας. Η εταιρεία μας απασχολεί εξαιρετικά ικανά και ταλαντούχα στελέχη, παρέχοντάς τους ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον με ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την καλύτερη στρατηγική επένδυση για το μέλλον. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, όλη η ενέργεια και οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στην εφαρμογή των πλέον σύγχρονων και καινοτόμων πρακτικών ανθρώπινου δυναμικού με απώτερο στόχο να αναπτύξουμε τα ηγετικά στελέχη του αύριο...εσάς!

Η British American Tobacco Hellas απασχολεί στη χώρα μας περίπου 100 εργαζομένους και σέβεται τη διαφορετικότητα στην πράξη καθώς οι άνθρωποί μας είναι σε αναλογία 52% άνδρες και 48% γυναίκες. Σε επίπεδο ρόλων και αρμοδιοτήτων, οι μισοί εργαζόμενοι στελεχώνουν την ομάδα πωλήσεων της εταιρείας, ενώ οι άλλοι μισοί απασχολούνται στα γραφεία της εταιρείας. Παρότι η εταιρεία δεν έχει στην Ελλάδα μονάδα παραγωγής, κατέχει εξαιρετικά σημαντική θέση στον τομέα των πωλήσεων διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα που πωλούνται στην ελληνική αγορά διατίθενται σε όλα τα σημεία της Ελλάδας, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων στους ενήλικους καταναλωτές από το χαρτοφυλάκιο της British American Tobacco Hellas.

Πρωταρχικό μέλημά μας είναι η επίτευξη υψηλής απόδοσης, η ανάπτυξη της επερχόμενης γενιάς ηγετών, η αναγνώριση της αξίας της διαφορετικότητας των εργαζομένων μας, η ενθάρρυνση και η επιβράβευση του επιχειρηματικού πνεύματος και η διαμόρφωση ενός δημιουργικού κλίματος που προάγει την επιτυχία σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Οι άνθρωποι της British American Tobacco Hellas συμμετέχουν ενεργά σε δράσεις και πρωτοβουλίες για τη βελτίωση του χώρου εργασίας τους αλλά και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, της γειτονιάς, των συναδέλφων και των συνανθρώπων τους.

Με δυο λόγια, η συνταγή της επιτυχίας μας είναι απλή: εξαιρετικοί άνθρωποι και δημιουργικό περιβάλλον.

Εάν θέλετε να ενταχθείτε στο δυναμικό μιας εταιρείας που λειτουργεί με δεοντολογικά κριτήρια, τηρεί τις αρχές της στην πράξη και απαρτίζεται από ανθρώπους που εκφράζουν έμπρακτα τις αξίες που πρεσβεύουν, η British American Tobacco Hellas είναι η ιδανική επιλογή.

Μπείτε στο www.bat-careers.com   για να ανακαλύψετε περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες!

Η διαφορετικότητα σου μπορεί να κάνει τη διάφορα

Επισκέψου τον ιστότοπο bat-careers μάθε περισσότερα για το πως είναι να δουλεύεις μαζί μας, ψάξε και κάνε αίτηση για διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

bat-careers.com
www.bat-careers.com
max
large
medium
small
mobile