Σχετικά με την Εταιρεία

H British American Tobacco Hellas συνεισφέρει στην ελληνική οικονομία και κοινωνία από το 1999 ως μέλος μιας από τις κορυφαίες εταιρείες καταναλωτικών αγαθών παγκοσμίως

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο, με ποιον τρόπο η ΒΑΤ Hellas δίνει αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία:

Η BAT Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Τα εμπορικά σήματα της εταιρείας περιλαμβάνουν τα προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου του Ομίλου, το προϊόν θερμαινόμενου καπνού glo™  και το προϊόν ατμίσματος Vuse , καθώς και μερικές από τις δημοφιλέστερες μάρκες τσιγάρων όπως τα Peter Stuyvesant, Prince, Pall Mall, Lucky Strike, Rothmans και Dunhill, καθώς και τις μάρκες καπνού για στριφτά τσιγάρα Craven και Lucky Strike.

Η εταιρεία ανήκει στην British American Tobacco p.l.c., ένα διεθνή Όμιλο που λειτουργεί από το 1902 και αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους καταναλωτικών αγαθών, πολλαπλών κατηγοριών και μια πραγματικά παγκόσμιας κλίμακας εταιρεία – απασχολεί περισσότερους από 53.000 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 180 αγορές.

Η ΒΑΤ Hellas δημιουργήθηκε το 1999 από τη συγχώνευση των εταιρειών British American Tobacco Hellas ΕΠΕ και Rothmans Εταιρία Διανομών ΑΕΕ. Το 2008, η British American Tobacco Hellas ένωσε τις δυνάμεις της με την Scandinavian Tobacco Hellas σε συνέχεια της διεθνούς εξαγοράς της εταιρείας καπνικών προϊόντων Skandinavisk Tobakskompagni.

Σκοπός του Ομίλου της ΒΑΤ είναι να δημιουργήσει ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow), μειώνοντας τον αντίκτυπο της επιχείρησης στην υγεία, προσφέροντας μια μεγαλύτερη επιλογή ευχάριστων και λιγότερο επικίνδυνων προϊόντων για τους καταναλωτές μας. Ο σκοπός του Ομίλου να δημιουργήσει ένα Καλύτερο Αύριο ενσαρκώνεται στην απόφαση της ΒΑΤ να επιλέξει την Ελλάδα ως μια από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως για να φέρει τις Νέες Κατηγορίες προϊόντων δυνητικά μειωμένου κινδύνου με τα κορυφαία της προϊόντα glo™ και Vuse.

Η εταιρεία έχει βραβευτεί δέκα φορές για το εργασιακό περιβάλλον της στην Ελλάδα, στο θεσμό του Great Place to Work, ενώ αναδεικνύεται ως Top Employer επί εννέα συναπτά έτη. Ταυτόχρονα, η εταιρεία έχει λάβει βραβεία στα Sales Excellence Awards για τις καινοτόμες πρακτικές πωλήσεων καθώς και για την εκπαίδευση και ανάπτυξη των πωλητών της, αλλά και δέκα διακρίσεις για καινοτόμες πρωτοβουλίες στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η ΒΑΤ Hellas τηρεί αδιάλειπτα τη δέσμευσή της να δίνει αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, ενισχύοντας τους Έλληνες λιανεμπόρους, προμηθευτές και εργαζόμενους, και παράλληλα, δημιουργώντας το Διεθνές Διαμετακομιστικό Κέντρο στον Πειραιά. Η εταιρεία διακρίνεται για τη σημαντικότατη θετική συμβολή της στην ελληνική οικονομία μέσω φόρων προς το ελληνικό κράτος, καθώς και για τη συνεισφορά της στο κοινωνικό σύνολο μέσω της διοργάνωσης ημερών κοινωνικής ευθύνης και δράσεων για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Η ΒΑΤ Hellas διαχειρίζεται επίσης τις αγορές της Κύπρου, της Μάλτας και του Ισραήλ.

Είμαστε η ΒΑΤ

Είμαστε μια κορυφαία εταιρεία με μεγάλη ιστορία παγκοσμίως. Όμως, η εταιρεία μας δεν εστιάζει μόνο στο τι κάνουμε αλλά κυρίως πώς το κάνουμε.

We are BAT
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ
max
large
medium
small
mobile