Οι Άνθρωποί μας

Υπέροχοι άνθρωποι, δημιουργικό περιβάλλον αλλά και επενδύσεις στη συνεχή εκπαίδευση και προσωπική ανάπτυξη αποτελούν τα κλειδιά της επιτυχίας μας

Στην BAT Hellas γνωρίζουμε ότι η διατήρηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και η διασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας βασίζεται στους ανθρώπους μας. Η εταιρεία μας απασχολεί εξαιρετικά ικανά και ταλαντούχα στελέχη, παρέχοντάς τους ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον με ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την καλύτερη στρατηγική επένδυση για το μέλλον. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, όλη η ενέργεια και οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στην εφαρμογή των πλέον σύγχρονων και καινοτόμων πρακτικών ανθρώπινου δυναμικού με απώτερο στόχο να αναπτύξουμε τα ηγετικά στελέχη του αύριο... εσάς!

Η BAT Hellas απασχολεί στη χώρα μας περίπου 100 εργαζόμενους. Η εταιρεία διέπεται από αυστηρές αρχές, όπως ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, η διαφάνεια και η υπευθυνότητα, από τις οποίες απορρέουν η κουλτούρα συνεργασίας μεταξύ των εργαζομένων κι εν τέλει οι υψηλές επιδόσεις στην εργασία.

Μέσα στο δύσκολο περιβάλλον της πανδημίας, η ΒΑΤ είναι μια από τις πρώτες εταιρείες στην Ελλάδα που υιοθέτησαν πρόγραμμα εργασίας εκτός γραφείου “Smart Working” χωρίς καμία αλλαγή στις παροχές και τα δικαιώματα των εργαζομένων καθώς και ειδικό πρόγραμμα “Safe Working” για την ασφαλή εργασία την εποχή του κορωνοϊού.

Σεβόμενη αυτές τις αρχές στην πράξη, η BAT Hellas δηλώνει υπερήφανα ότι το 60% των διευθυντικών θέσεων απαρτίζεται από γυναίκες, οι εργαζόμενοι έχουν εμπιστοσύνη στην εταιρεία και νιώθουν ότι αποτελούν μέρος της, η ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής ενθαρρύνεται και η ανάληψη πρωτοβουλιών ανταμείβεται.

Συνολικά, η BAT επενδύει τα τελευταία δύο χρόνια περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ σε bonus και άλλες σημαντικές επιπλέον παροχές, καθώς και πλήθος άλλων παροχών και επιβράβευσης στους εργαζομένους της.

Παράλληλα, η εταιρεία φροντίζει να προσφέρει εξαιρετικές επαγγελματικές προοπτικές εξέλιξης. Είναι ενδεικτικό ότι το 26% των νέων στελεχών της εταιρείας πήρε προαγωγή πρόσφατα.

Σε επίπεδο ρόλων και αρμοδιοτήτων, οι μισοί εργαζόμενοι στελεχώνουν την ομάδα πωλήσεων της εταιρείας, ενώ οι άλλοι μισοί απασχολούνται στα γραφεία της εταιρείας. Παρότι η εταιρεία δεν έχει στην Ελλάδα μονάδα παραγωγής, κατέχει εξαιρετικά σημαντική θέση στον τομέα των πωλήσεων διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα που πωλούνται στην ελληνική αγορά διατίθενται σε όλα τα σημεία της Ελλάδας, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων στους ενήλικους καταναλωτές από το χαρτοφυλάκιο της BAT Hellas.

Οι άνθρωποι της BAT Hellas συμμετέχουν ενεργά σε δράσεις και πρωτοβουλίες για τη βελτίωση του χώρου εργασίας τους αλλά και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, της γειτονιάς, των συναδέλφων και των συνανθρώπων τους, καθώς και την υποστήριξη δράσεων ευαισθητοποίησης του κοινού για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη.

Με δυο λόγια, η συνταγή της επιτυχίας μας είναι απλή: εξαιρετικοί άνθρωποι και δημιουργικό περιβάλλον!

Εάν θέλετε να ενταχθείτε στο δυναμικό μιας εταιρείας που λειτουργεί με δεοντολογικά κριτήρια, τηρεί τις αρχές της στην πράξη και απαρτίζεται από ανθρώπους που εκφράζουν έμπρακτα τις αξίες που πρεσβεύουν, η BAT Hellas είναι η ιδανική επιλογή.

Μπείτε στο www.bat-careers.com  για να ανακαλύψετε περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες!

Η διαφορετικότητα σου μπορεί να κάνει τη διάφορα

Επισκέψου τον ιστότοπο bat-careers μάθε περισσότερα για το πως είναι να δουλεύεις μαζί μας, ψάξε και κάνε αίτηση για διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

bat-careers.com
www.bat-careers.com
max
large
medium
small
mobile