Άλλα προϊόντα

To χαρτοφυλάκιο προϊόντων καπνού της ΒΑΤ Hellas στηρίζεται στη φιλοδοξία του Ομίλου να ικανοποιεί τις διαφορετικές προτιμήσεις και ανάγκες των καταναλωτών

Τα παραδοσιακά προϊόντα καπνού παραμένουν στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της ΒΑΤ. Στόχος είναι κάθε μία από τις διαφορετικές μάρκες να προσφέρει μια ξεχωριστή καπνιστική εμπειρία, καθώς έχει τη δική της κληρονομιά και ιστορία και ανταποκρίνεται στις διαφορετικές καταναλωτικές ανάγκες

PrinceΗ νούμερο 1 μάρκα στην Premium κατηγορία για την ΒΑΤ Hellas, το Prince λανσαρίστηκε το 1957 στην Δανία σαν ένα τσιγάρο που ξεχωρίζει για την πλούσια γεύση του. Στην Ελλάδα έφτασε το 1979 με το κλασικο πλέον Rich Taste (κόκκινο) μαλακό. Για το Prince δεν υπάρχει ποτέ κανένας συμβιβασμός στην ποιότητα. Για πάνω από 50 χρόνια προσφέρει την ίδια αναλλοίωτη ποιότητα Prince στους ενήλικους καταναλωτές, επιλέγοντας τα καλύτερα καπνά από όλον τον κόσμο για να συνθέσει το χαρακτηριστικό, πλούσιο σε γεύση American Blend που αποτελεί την υπογραφή του.

Peter StuyvesantΗ ιστορία του Peter Stuyvesant ξεκίνησε το 1954 στη Νότια Αφρική, όπου και έγινε η Νο1 μάρκα μέσα σε ένα μόλις χρόνο. Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά το 1987 ως το πρώτο 25άρι πακέτο στην αγορά και έκτοτε έχει καθιερωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες μάρκες της οικονομικής κατηγορίας με μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Εδώ και 30 χρόνια το Peter Stuyvesant προσφέρει την ίδια υψηλή ποιότητα και γεύση που το χαρακτηρίζει με την ίδια αφοσίωση στη μοναδική εμπειρία καπνίσματος. Είναι ένα τσιγάρο American Blend που αποτελείται από ένα μοναδικό μίγμα από τα πιο εκλεκτά ελληνικά και ξένα καπνά.

Lucky Strike Το 1871 ο RA Patterson καθιερώνει στο Richmond της Virginia (Η.Π.Α.) το εμπορικό σήμα του Lucky Strike και έτσι ξεκινάει η ιστορία μίας από τις πιο εμβληματικές και αυθεντικές μάρκες τσιγάρων παγκοσμίως. Η αυθεντική συνταγή του Lucky Strike αποτελείται από ένα μυστικό χαρμάνι: ένα ιδιαίτερο μίγμα από τρεις ποικιλίες εξωτικών καπνών, Burley, Oriental & Virginia, τα οποία είναι η βάση για το μοναδικό Lucky Strike American Blend τσιγάρο. Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1989 και έχει καθιερωθεί ως μια μοντέρνα μάρκα προϊόντων καπνού.

Pall MallΤο Pall Mall για πάνω από 115 χρόνια προσφέρει σε όλους τους ενήλικους καπνιστές ένα μοναδικό συνδυασμό τιμής και ποιότητας. Στην Ελλάδα λανσαρίστηκε το 2003.

CravenΓια περισσότερο από έναν αιώνα, το Craven έχει μοναδική παράδοση στα καπνά άριστης ποιότητας. Το τελευταίο αποτέλεσμα είναι το Craven Yellow, ένας συνδυασμός από Virginia & Burley καπνά, χωρίς τρίμματα που προσδίδει ελαφριά και ξεχωριστή γεύση. Παράλληλα, ο Craven Original αποτελεί πάντα την επιλογή όσων προτιμούν πλούσια και γεμάτη γεύση χάρη στα Extra Dark Virginia καπνά που περιέχειι.

Άλλες Μάρκες

Το χαρτοφυλάκιο της ΒΑΤ Hellas αποτελείται και από άλλες διεθνείς και δημοφιλείς μάρκες που συμπεριλαμβάνουν το Dunhill, το Rothmans, το Vogue, το Kent, το Cortina & το Royals.

Άλλα προϊόντα καπνού

Στο χαρτοφυλάκιο της ΒΑΤ Hellas μπορείτε να βρείτε επίσης και μάρκες στριφτών τσιγάρων Craven και Lucky Strike καθώς και τα cigarillos Pall Mall.

max
large
medium
small
mobile